website over gifts

Bakfiets kopen is een uiterst goed idee als je in de stad woont!

Ik woon midden in de stad, dus is een auto vaak enorm onhandig met parkeren. Daarom heb ik besloten dat een Dolly bakfiets kopen een beter idee zou zijn! Ik breng mijn kind namelijk graag op de fiets naar de kinderopvang. Ook breng ik af en toe het kind van een vriendin mee, want dat kind zit op dezelfde opvang als mijn dochter. Een goede, stevige en lichtgewicht bakfiets is op zulke dagen daarom echt onmisbaar voor mij!

Goede kwaliteit, makkelijk te fietsen en in mooie designs te verkrijgen

Ik ben dus echt dol op mijn mooie Dolly bakfiets. Dankzij dit vervoersmiddel kan ik niet alleen moeiteloos door de stad cruisen om mijn kind af te zetten bij de opvang, maar we gebruiken hem ook als we bijvoorbeeld naar het park willen. Ik voel me heel vrij en mobiel in de stad met mijn bakfiets. Zo’n bakfiets is net wat fijner en handiger dan wanneer ik zou moeten friemelen met een grote tas en een kinderzitje achterop de fiets. Verder is de bak zelf van kunststof, dubbelwandig en heeft ‘ie geen harde randen, dus de kinderen zitten altijd veilig. Ook is de bak lichtgewicht dus dat maakt het fietsen een stuk makkelijker voor mij. Bij een bakfiets kopen van Dolly kun je je eigen kleurensamenstelling kiezen en zo heb ik voor een donkerblauw frame en een donkergrijze bak gekozen.

Reacties zijn gesloten.