website over gifts

Cadeau tips

Er nadert weer een verjaardag en je bent inspiratieloos. Geurtjes en cadeaubonnen zijn je te cliché, maar je weet even niet wat je moet halen. Niet getreurd in deze blog lees je wat je opties zijn als je een origineel cadeau wilt geven.

Technologie

Is de jarige een technologie fanaat? Dan heb ik een aantal leuke en betaalbare opties.

1. De Xaomi smart lamp

Als je aan smartlampen denk dan denk je al snel aan de Philips Hue, maar er zijn leuke betaalbere alternatieven zoals de Xaomi Yeelight. De Yeelight is een smartlamp van Xaomi met een eigen App. De smartlamp kost 16 euro per stuk en heeft geen bridge nodig om geïnstalleerd te worden. De lamp is ook te besturen met Alexa of Google Home.

2. Mini Drone

Drones heb je tegenwoordig in alle soorten en maten. Er zijn tegenwoordig veel betaalbare drones rond de 50 euro. Het zijn natuurlijk niet de top of the line drones, maar leuke cadeautjes voor beginners.

Weekendje weg

Wil je de jarige een weekendje weg cadeau geven of een dagje uit, dan heb ik hier een aantal originele weekendjes weg in eigen land!

3. Een woonboot

Er zijn talloze woonboten in Nederland waar je een nachtje/weekendje kunt verblijven. Een weekendje weg en dan een overnachting in een woonboot, daar scoor je zeker punten mee.

4. Slapen in een hijskraan.

Een hijskraan is niet het eerste waar je aan denkt als je het over een weekendje weg hebt. Maar er zijn in Nederland een aantal hijskraan hotels. Dit is een super bijzondere ervaring en een onvergetelijk cadeau.

Reacties zijn gesloten.