website over gifts

Drie redenen waarom dit een goed cadeautje is

In mijn zoektocht naar cadeautjes voor verschillende vrienden en vriendinnen die jaren waren, stuitte ik laatst op iets leuks. Een cadeau idee dat eigenlijk altijd goed is, voor wie dan ook! Het deed mij al mijn andere cadeau ideeën vergeten en ik geef eigenlijk iedereen tegenwoordig alleen nog maar dit cadeautje. Wil je weten wat het is? Een telefoonhoesje waarop je een foto kunt laten zetten! Kortom een zelf ontworpen hoesje dus. En waarom dit zo’n geweldig cadeau idee is? Hieronder heb ik drie redenen opgesomd waarom dat zo is en waarom jij dit dus voor al je jarige vrienden, familieleden en kennissen zou moeten aanschaffen. 

1: Geen kapotte telefoon 

Allereerst zorgt een goed hoesje ervoor dat de ontvanger zijn telefoon heel houdt! Naast dat dit een leuk cadeau is, is het dus ook een heel praktisch cadeau. Een cadeau waar iemand zelf misschien het geld niet voor over zou hebben. Maar diegene realiseert waarschijnlijk niet dat een kapotte telefoon nog meer geld kost! Als die persoon zijn/haar telefoon laat vallen zal hij/zij dus altijd aan jou denken en enorm dankbaar zijn voor het hoesje dat je cadeau hebt gedaan. En voor onhandige mensen is dit cadeau natuurlijk nog toepasselijker. Een handig cadeau maar dan met een knipoog ;). 

2: Persoonlijk cadeau

Daarnaast is een telefoonhoesje met een foto erop natuurlijk een heel persoonlijk cadeau. Ik vind zelf persoonlijke cadeautjes altijd veel leuker dan standaard cadeaus zoals geld, parfum of een bos bloemen. Je kan ervoor kiezen om een foto van jullie samen op het hoesje te doen. Misschien van iets wat jullie samen hebben meegemaakt of juist een hele gekke lelijke foto voor de grap. Maar je kan er ook voor kiezen om een foto op het hoesje te zetten van iets of iemand waarvan je weet dat het de ontvanger heel dierbaar is. Denk bijvoorbeeld aan een foto van een overleden opa zodat diegene hem altijd bij zich draagt of een foto van een geliefd huisdier. 

3: Niet te duur 

Tot slot is een hoesje met een foto erop ontwerpen helemaal niet zo duur. Het is een mooie middenklasse tussen een duur cadeau dat eigenlijk iets ‘too much’ is en een simpel envelopje met tien euro erin. Dit is namelijk een cadeau waar is over nagedacht maar dat dus niet bakken met geld kost. Ook erg prettig voor je eigen portemonnee! Een Samsung hoesje met foto is bijvoorbeeld maar €14,95! En ze hebben zelfs Samsung Galaxy A21s hoesjes voor weinig!

Reacties zijn gesloten.