website over gifts

Een fotoshoot nabij Nijkerk gekregen

Voor mijn vrijgezellen feest heb ik een fotoshoot Nijkerk gekregen van mijn vriendinnen. Deze werd geheel verzorgt door Ilse Schuurmans Fotografie. Bij binnenkomst stond er champagne klaar en werden wij allemaal helemaal verzorgt en opgemaakt. Nadat iedereen prachtig was opgemaakt, kon het fotograveren beginnen. Zo werd ik in prachtige positie’s gezet en natuurlijk moesten mijn vriendinnen er ook allemaal bij. Nadat het allemaal klaar was mochten wij al een aantal foto’s bekijken en wij vonden het op dat moment al prachtig.

Een code om te kijken naar de foto’s op internet

Wij kregen na de fotoshoot nabij Nijkerk een code. Zo konden wij een paar dagen later de foto’s bekijken van mijn vrijgezellenfeest. Nadat wij de code hadden ingevoerd kregen wij meteen de foto’s te zien en wij vonden het allemaal prachtig. Deze onderneemster heeft dan ook meer dan perfect werk geleverd. Hierdoor hebben wij, mijn man en ik, ook deze onderneemster in gehuurd voor onze trouwdag. Wij vonden het zo mooi en wij hadden alles geregeld behalve dit en gelukkig kon deze onderneemster ook nog. Over de kosten kan ik kort zijn, die zijn echt laag. Neem een kijkje op de website en jij zal zien wat ik bedoel.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.