website over gifts

Waardevolle tips om een pro te worden in gamen!

Is gamen jouw grootste hobby? Dan droom je er natuurlijk van om iedere dag een beetje beter te worden. Aan het einde wil je natuurlijk je gamen kunnen uitspelen en misschien ook nog wel beter zijn dan de rest. Wanneer je online game speelt of met andere is dit natuurlijk goed te meten in ranking list. Maar hoe zorg je er nou voor dat je bovenaan komt te staan in die lijst? Hoe zorg je er simpel gezegd gewoon voor dat je nog beter wordt? Hier een aantal waardevolle tips die je daar zeker bij gaan helpen.

Zorg voor goed materiaal

Als gamer ben je natuurlijk afhankelijk van je materiaal. Zonder Xbox, Playstation of game pc kom je natuurlijk al niet ver. Zonder deze tools kan je, je games namelijk geen eens spelen. Een goed begin is altijd het halve werk en zorg daarom dat dit materiaal in ieder geval voldoet aan jouw wensen en eisen. Bij een Playstation of Xbox kan dat uiteraard soms nog wel eens lastig zijn omdat je hier te maken hebt met standaard uitvoeringen maar voor een game pc geldt dat zeker niet. Een game pc samenstellen doe je tegenwoordig namelijk heel gemakkelijk online. Door zelf je game pace samen te stellen kan je de pc helemaal aan jouw wensen en eisen laten voldoen. Ieder onderdeel kan erop worden gezet en is meestal ook als standaard leverbaar. Goede controllers en headsets zijn uiteraard ook niet geheel onbelangrijk want hoe goed jouw game pc, PlayStation of Xbox ook is, je moet natuurlijk nog wel de juiste knopjes hebben.

Speel nooit alsof de ander minder is

Tijdens elk spel moet je er voor de volle honderd procent voor gaan en dit behaal je alleen als je speelt alsof de ander een regelrechte pro is. Ga er niet van uit dat je tegenstander ontzettend slecht is als hij een aantal levels lager zit want dit hoeft zeker niet altijd zo te zijn. Ga er altijd in met een winnaarsmentaliteit, tegen wie je ook speelt. Op deze manier houd je die vibe vast en voorkom je dat je passief gaat spelen. Ook tijdens gamen is een actieve houding zeer waardevol.

Kijk naar wat je team nodig heeft

Speel je samen in een team? Probeer er dan zo snel mogelijk achter te komen welke rol jij daarbinnen kan vervullen. Ieder team is anders en ieder team heeft ook weer zo zijn eigen wensen en behoeftes. Zorg er in ieder geval voor dat wat je doet, dat je dat ook voor het team doet. Je kan wel in een eentje op pad gaan maar als de rest van het team de eindstreep van het level niet haalt dan ben jij ook gewoon de pineut. Help daarom je team en wordt niet one-player, daar heeft niemand iets aan.

Reacties zijn gesloten.