website over gifts

Een geschenkdoos met een kleinigheidje is een goed idee

Je medewerkers werken al sinds maart thuis. Dat is inmiddels al meer dan een half jaar. Ze hebben het daar heus niet altijd even makkelijk mee. Zeker in de tijd dat ook de kinderen thuisonderwijs kregen, was het een erg heftige periode. Maar toch weten ze nog steeds de omzet op niveau of zelfs daarboven te houden. Worden deadlines gehaald en worden er meer uren gemaakt dan je van te voren had gedacht. Het is dus best een goed idee om je werknemers eens een cadeautje te sturen. En natuurlijk doe je dat in een mooie geschenkdoos. Doe het item dat je wilt geven in de geschenkdoos en verstuur de doos per post. Je werknemers zullen blij verrast zijn met deze waardering.

Een geschenkdoos is al een cadeau op zich

Zeker wanneer je het cadeau verstuurt zonder dat daar, ogenschijnlijk, een reden voor lijkt te zijn. Natuurlijk "verwachten" je medewerkers iets met Sinterklaas of met kerst. Maar zomaar, op een willekeurige dag in het jaar? Nee, dat zien ze niet aankomen. Je kunt in deze geschenkdoos stoppen wat je maar wilt. Stuur je iedereen een doosje chocolade of een mooie fles wijn? Dat kan. Maar ook andere cadeaus kun je prima in een geschenkdoos verpakken.

Ideeën voor cadeaus voor je werknemers

Stuur vooral geen zaken met daarop het bedrijfslogo. Dat is eigenlijk een vaste regel. Dus een mooie koffiemok is wel een goed idee, een koffiemok die ook in de bedrijfskantine kan staan niet. Je kunt echt leuke cadeaus sturen als je er iets beter over nadenkt. Wat denk je van een fijn kussentje voor in de nek? Een deken voor over de knieën tijdens het werk? Een mooie nieuwe agenda voor 2021. Je hoeft echt niet heel diep in de buidel te tasten, een klein cadeau is al een blijk van waardering. En etenswaren en lekker drinken is altijd een goed idee.

Organiseer een vrijmibo via een videocall

En zorg er dan voor dat er op tijd een mooie geschenkdoos met een lekker drankje en heerlijke hapjes wordt bezorgd. Want we merken allemaal dat, nu we thuis werken, we de sociale contacten en het weerpraatje bij de koffieautomaat missen. Iedere keer als er een videocall is, is dat zakelijk en kort. Er is geen tijd om even te vragen naar de kinderen, de kat of het weekend. Door een virtuele vrijmibo te organiseren zorg je voor onderlinge verbinding en krijgen je medewerkers ook even de kans om elkaar gewoon even te spreken.

Reacties zijn gesloten.