website over gifts

Koop online goede merkschoenen

Als je op zoek bent naar goede herenschoenen kun je daarvoor op veel plaatsen terecht. Een herenschoenenwinkel in Eindhoven met een uitgebreid aanbod aan schoenen in tal van soorten en maten is De Herenschoenenwinkel. Woon je nu niet direct in de buurt dan kun je ook online bij deze zaak winkelen. Ze verkopen herenschoenen van veel diverse merken waaronder Floris van Bommel schoenen en Van Bommel schoenen.

Speciale kenmerken van Floris van Bommel schoenen

De collectie Floris van Bommel schoenen voor heren is zeker uitgebreid te noemen. Ze maken nette maar ook sportieve schoenen die bij tal van gelegenheden te dragen zijn. Een bijzonder kenmerk van de herenschoenen van Floris van Bommel is dat ze altijd voorzien zijn van een speciaal detail dat in het blauw is uitgevoerd. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan blauwe veters, een blauw lusje aan de bovenkant of zelfs een compleet blauwe zool. 

Trendy look

De schoenen van Floris van Bommel zijn gebaseerd op de originele collectie van Van Bommel maar hebben een eigen look meegekregen. Naast de klassieke herenschoen kun je ook kiezen voor een hip model en worden er tevens sneakers gemaakt binnen deze productlijn. Voor alle beschikbare modellen en maten kijk je het beste eerst even online rond zodat je weet wat er allemaal te koop is.

Klassieke en modernere modellen van Van Bommel

Naast de collectie van Floris van Bommel kun je bij De Herenschoenenwinkel ook terecht voor de schoenen van Van Bommel. De schoenen uit de collectie van Van Bommel zijn degelijk en hebben een klassieke uitstraling maar je kunt ook kiezen voor meer trendy modellen zoals bijvoorbeeld sneakers. Een bijzonder kenmerk van de schoenen van Van Bommel is dat ze uitermate geschikt zijn voor wat bredere voeten. De schoenen zijn dan ook in diverse breedtematen te koop. Ook vind je de schoenen terug in veel maten zodat er voor nagenoeg iedereen wel een passend model te vinden is.

Kijk wat er allemaal online te koop is

Als je de schoenen van één van beide merken het liefst eerst echt wilt passen kun je daarvoor terecht in de fysieke winkel maar online is het aanbod ook groot. Klik op een model dat je aanstaat en dan krijg je meteen de eigenschappen van de schoenen te zien. Zo kun je lezen in welke maten het model te koop is, maar ook wat de kleur is, of er een uitneembaar voetbed in zit en in welke breedtemaat de schoen gemaakt wordt. Op die manier kun je voor jezelf ook al beter bepalen of de schoen voor jou geschikt is. 

Verzenden en retourneren

Als je ervoor kiest schoenen van Van Bommel of van Floris van Bommel te bestellen dan betaal je vanaf 75 euro geen verzendkosten. Zijn de schoenen niet geheel naar wens dan kun je deze gratis retourneren en krijg je het aankoopbedrag ook teruggestort op je rekening.

Reacties zijn gesloten.