website over gifts

Minder roken door een elektronische sigaret

Veel mensen gebruiken een e sigaret als zij zijn gestopt met roken, of minder willen gaan roken om uiteindelijk helemaal te stoppen. Omdat de liquid ook te krijgen is in een tabaksmaak met nicotine, benader je het analoge roken. Door minder een echte sigaret te roken, en meer de e sigaret zul je steeds minder gaan roken. Omdat je verschillende soorten en maten hebt in de elektronische sigaretten vind je altijd wel een model die bij je past.

Verdampen of verbranden

Het grote verschil van een normale sigaret en een e sigaret is de wijze van roken, bij een normale sigaret wordt tabak verbrand en bij een elektronische sigaret de vloeistof verdampt. Bij het gebruik van de sigaret komen geen teer en nicotine vrij tijdens het dampen. Een starterset bestaat uit een complete sigaret die klaar is voor gebruik, alleen de vloeistof moet je nog kopen. Dit is speciaal gedaan omdat er vele verschillende vloeistoffen zijn te krijgen in de shop van liquidmania.nl.

E liquid

Kies het model en de soort die bij je past

Wat je precies zoekt in een e sigaret bepaald de soort en het model waarmee je wilt gaan dampen. Ben je op zoek naar een model wat een echte sigaret moet vervangen, of naar een sigaret die lekker veel dampt met een fruitsmaak? Verschillende formaten zorgen ervoor dat je het juiste formaat of vorm kunt kiezen, wil je een lekker compact formaat of een die wat groter is en comfortabel in de hand ligt? Wat voor e sigaret je ook zoekt, je vindt altijd een model waarvan jij zegt die past bij mij.

Reacties zijn gesloten.