website over gifts

Modetrends voor mannen

Mode is iets waar we allemaal op de een of andere manier mee te maken hebben. Ieder seizoen hangt er weer van allerlei nieuws in de winkels. Vaak ligt de aandacht met name bij de damesmode, maar ook voor heren is er voldoende moois te vinden. Dit jaar zijn er voor mannen weer een aantal nieuwe trends te bespeuren. We zagen al eerder hoe de ribfluwelen stof bij vrouwen een take-over in de garderobes veroorzaakte, en daar blijft het niet bij. De Corduroy is dit jaar ook niet meer weg te denken bij de heren lijnen. Een ribfluwelen broek met een van de basic shirts of een corduroy jack. Deze trend gaan we steeds vaker zien in het straatbeeld. Lekker comfortabel en stoer tegelijk. Mannen hebben doordeweeks naar het werk vaak een pak aan en juist in de vrije tijd is een casual look voor velen een welkome afwisseling.

Herenoverhemden

Mannen dragen voor het werk vaak een kostuum met daaronder een overhemd en soms een stropdas. Overhemden zijn in vele soorten en maten te verkrijgen. Tegenwoordig worden overhemden steeds vaker zonder stropdas gedragen. Het overhemd zelf komt daardoor steeds meer in de schijnwerpers en een modieus, goed zittend, overhemd is voor steeds meer mannen belangrijk. Een mooi voorbeeld van moderne goed zittende overhemden zijn strijkvrije overhemden.  Deze overhemden zijn van hoge kwaliteit en er worden alleen stoffen van het beste kaliber gebruikt.  Strijkvrije overhemden zijn overhemden die niet meer gestreken hoeven te worden en die jij na het wassen en drogen meteen aan kan trekken. Dus, laat die strijkbout en strijkplank maar staan en koop voortaan strijkvrije overhemden. Ook tijdens het dragen zorgt de lichaamswarmte ervoor dat de overhemden niet gaan kreukelen. Gedurende de gehele dag heb je du een mooi glad zittend overhemd.

Modetrends de komende jaren

Welke modetrends de komende jaren voorbij komen is moeilijk te voorspellen. Modetrends komen en gaan erg snel waardoor het moeilijk te voorspellen is wat er volgend jaar helemaal hot is. Modekenners gaan ervan uit dat met name duurzaamheid een belangrijke trend gaat worden. Kleding die op een duurzame en eerlijke manier geproduceerd zijn, worden belangrijker dan kleding die er mooi uitziet voor veel mensen.  Mode en fashion zijn onderwerpen waar men zowel vroeger, in het heden maar ook in de toekomst veel over zal blijven praten. Trends in de mode veranderen vaak, en aangezien veel mensen de laatste modetrends willen volgen, blijft het een interessant en veelbesproken onderwerp.

Reacties zijn gesloten.