website over gifts

Tip: ga voor een workshop cocktails maken Amsterdam

cocktail expierenceHallo, vandaag weer een leuk blog voor jullie. Het vinden van een leuk en origineel cadeau wordt steeds moeilijker. Zelf heb ik door de jaren heen namelijk al veel verschillen geschenken gegeven dus ik weet hoe moeilijk het soms kan zijn. Vandaar dat ik ook veel tijd online besteed op zoek naar inspiratie voor cadeaus. Zo kwam ik van de week toevallig uit op de website cocktail-experience.nl. Nu zullen jullie deze niet kennen, vandaar dat ik hier meer over ga vertellen. Ik gebruikt trouwens de zoekterm ‘workshop cocktails maken Amsterdam‘. Dit omdat over twee maanden een goede vriendin van mij jarig is die in Amsterdam woont. Omdat ik iets origineels met de vriendinnengroep wil doen kwam ik hier dus bij uit.

workshop cocktails maken amsterdam

Omdat we de afgelopen jaren niet meer zo vaak gaan stappen, leek mij dit de ideale kans om dit van te voren te doen. Wij zijn die avond met zijn vieren en willen rond middernacht richting het centrum gaan. Zo’n workshop duurt ongeveer twee uur. Genoeg tijd om een paar cocktails te drinken.

Een geslaagd cadeau gevolgd door een leuke avond

cocktails makenIk heb de avond inmiddels al achter de rug en ik kan jullie vertellen dat het een succes was. Dit kwam eigenlijk grotendeels door cocktail-experience.nl. Bij hun kun je dus een workshop cocktails maken Amsterdam plannen. We hadden van te voren al onze favoriete cocktails gedronken. Ook vertelde die vriendin van mij dat het echt een leuk en origineel cadeau was. Dus lijkt dit wat voor jou? Dan weet je waar je moet zijn.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.