website over gifts

Verras jouw hond met:

Tegenwoordig hebben veel gezinnen een extra familielid in de vorm van een trouwe viervoeter. Honden zijn er natuurlijk in verschillende soorten rassen en hierdoor is er voor elk gezin wel de perfecte hond te vinden. Als je thuis eenmaal een hond hebt, is het erg belangrijk om deze goed te verzorgen. Honden vinden het ook erg leuk om soms eens een cadeautje of een nieuw item te krijgen van hun baasje. Maar wat kan je dan aan jouw trouwe viervoeter geven? Ik geef je hier drie tips voor het perfecte cadeau voor jouw hond!

 

Een hondenmand

Iets waar niet iedere hondeneigenaar meteen aan zou denken bij het horen van een cadeautje voor de hond, is een nieuwe hondenmand! De hondenmanden of -kussens zijn er in verschillende soorten en maten. Zorg er bij het aanschaffen van een nieuwe eerst voor dat je zeker weet dat je hond er volledig op zal passen. Hierdoor zal jouw hond heerlijk kunnen liggen op zijn nieuwe hondenman of -kussen. Ook zijn er erg veel kleuren. Hiervoor kan je er dus ook voor kiezen om een kleur te nemen die leuk past bij jouw meubilair of andere items in het huis. Misschien nog wel het belangrijkste is dat het natuurlijk comfortabel moet liggen. Kies dus het liefst voor een mand of kussen met een beetje inhoud. Hierdoor zal je hond snel in slaap vallen als hij of zij het nieuwe rust plekje uitprobeert!

 

Een speeltje 

De meest klassieke manier om jouw hond een cadeautje te geven is uiteraard een speeltje. Zo houdt je jouw hond bezig met zijn nieuwe speeltje, wanneer je zelf soms even een beetje tijd voor jezelf wil hebben. Er zijn ontelbaar veel soorten speeltjes, zoals ballen, touwen, knuffels en vulbaar speelgoed. Deze laatste variant is mijn persoonlijke favoriet. Bij deze speeltjes kan je een snoepje of koekje in het midden van het speeltje doen. Vervolgens moet jouw viervoeter dan proberen om de snack die in het speeltje zit eruit te halen. Dit is voor de hond erg leuk om te doen, omdat deze natuurlijk erg graag een snack wil eten. 

 

Een voer- of drinkbak

Een nieuwe voer- of drinkbak is ook altijd een mooi cadeautje om te geven. Deze bakken zijn er in vele soorten en maten. Hierdoor is er voor iedereen wel wat. Kies jij voor een dubbele voederstandaard of toch liever voor die opvallende geelgekleurde drinkbak? Op sommige voederbakken kan je zelfs leuk de naam van jouw huisdier erop laten stickeren, om deze zo helemaal te specialiseren voor jouw trouwe viervoeter. 

Reacties zijn gesloten.