website over gifts

Bij Rijschool Heezen moet je zijn!

Hallo allemaal, vandaag is het weer tijd voor een leuke tip. Ik ga het vandaag namelijk hebben over rijschool Heezen. Ik heb zelf mijn rijbewijs gehaald bij deze rijschool en ik ben zeer te spreken over dit bedrijf.  Ik kwam zelf bij deze rijschool uit dankzij een goede vriendin van mij. Zij vertelde me dat ze hier erg goede rijlessen kreeg en dat er leuke rij instructeurs zijn. Ze zat met veel plezier in de auto omdat er een fijne sfeer in de auto was. Haar rij instructeur maakte vaak grapjes waardoor hij de spanning bij haar wegnam. buiten dat gaf hij haar ook veel goede tips waar ze mee verder kon. Ik heb zelf mijn rijbewijs al gehaald en ik wilde dat mijn zoon zijn rijbewijs ook snel zou halen. Ik wist zelf niet goed waar ik hem moest laten lessen maar dankzij mijn goede vriendin weet ik dat ik bij rijschool Heezen moet zijn.

Het beste verjaardagscadeau!

Ik wilde hem zijn rijbewijs voor zijn verjaardag geven en inmiddels heb ik dat al gedaan. Ik heb een pakket voor hem gekocht en inmiddels is hij al aan het lessen. Hij heeft nu tien lessen gehad en waarschijnlijk heeft hij er dertig nodig. Gelukkig is het nu vakantie en kan hij veel lessen. Lijkt jou dit ook wel wat? Kijk dan eens op de website voor meer info.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.