website over gifts

Wij gingen opzoek naar een goedkoop geboortekaartje!

 

 

 

 

Binnen enkele weken gaat mijn lieve zusje bevallen, van een dochtertje. Aangezien mijn zusje en haar vriend nog volop bezig zijn met hun HBO. Hebben zij niet heel veel geld, en alles moet zo goedkoop als mogelijk zijn. Mijn zusje ging dan ook opzoek naar een goedkoop geboortekaartje. Natuurlijk ging ze op het internet zoeken, helaas zonder enig resultaat. Zodoende ben ik haar gaan helpen zoeken. Nergens kon zij een goedkoop geboortekaartje vinden, die binnen haar budget passte. Binnen enkele minuten zoeken kwam ik al terecht op de website kissgeboortekaartjes.nl! Op deze website stonden geboortekaartjes te koop, voor slechts 1,50 per stuk.  ‘S avonds ging mijn zusje meteen aan de slag om een ontwerp te maken. Mijn zusje koos ervoor, om er een leuke roze trendy geboortekaartje er van te maken! Via deze website heeft ze uiteindelijk ook alle geboortekaartjes besteld!

Al snel werden de geboortekaarten geleverd!

Binnen enkele dagen werden de geboortekaartjes al geleverd. De geboortekaartjes zagen er prachtig uit. Natuurlijk liet mijn zusje de geboortekaartjes niet aan iedereen zien, want ze was nog niet bevallen. In ieder geval zijn de geboortekaartjes al binnen en is er een last van haar schouders af. Mijn zusje kan niet wachten tot haar dochtertje geboren is, en ik ook niet. Over een paar weekjes ben ik tante! Ben je bijna vader of moeder en opzoek naar een geboorte kaartje? Dan raad ik je aan een kijkje te nemen op de bovenstaande weblink!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.