website over gifts

Een bedankje voor mijn zus

bloemen-blikje-knoflookbies_2__hEen tijd geleden heeft mijn zus mij enorm geholpen met allerlei verbouwingen en veranderingen in mijn huist en zonder haar had ik het echt niet gered binnen 2 weken en daarom ben ik haal erg dankbaar. Om haar nou goed te bedanken zoals ze het verdiende had ik een speciaal bedankje voor haar uitgekozen op een website waar ik al wel eens vaker dit soort dingen bestel. Ik ben eens goed gaan rondkijken en zoeken naar een goed passend cadeautje voor haar als bedankje. Na wat uren zoeken was ik er eindelijk uit en twijfelde ik geen moment, het cadeau heb ik meteen besteld dus het was toen alleen nog maar afwachten tot het geleverd werd.geluksklaver-7_bedankjes_h

De beste manier voor een ‘bedankt’

Toen het bedankje die ik had besteld eindelijk binnen was heb ik hem goed ingepakt en met mijn zus afgesproken om het te overhandigen. Ze was super blij met het cadeau dat ik haar gegeven heb voor al het harde en goede werk. Het is dus een goede tip om dit zelf ook eens te onderzoeken waardoor je misschien zelf ook wel op het idee komt om een leuk cadeautje voor een speciaal iemand uit te zoeken die jou erg veel geholpen heeft of gewoon voor zomaar een bedankje.WK002._foto_2_jpg_h

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks open zijn.