website over gifts

Cadeautips voor mannen

Verjaardagen, trouwdagen, jubileums en andere gelegenheden door het jaar heen vragen soms veel van je creativiteit. Een origineel cadeau verzinnen is soms lastiger dan je denkt. Gelukkig zijn mannen niet het moeilijkst met cadeau’s en is een envelop gauw al een prima cadeau om te geven. Wil je toch iets origineels geven of nieuwe ideeën opdoen? Lees dan gauw verder want wij hebben hier een aantal cadeautips voor je opgeschreven. 

Barbecue kookboek

Zodra het op koken neerkomt is vaak de vrouw de baas in de keuken. Toch is er een moment wanneer de man de baas is wanneer het op koken aankomt en dat is met de barbecue. Veel vlees, blikken bier, rokende kolen en veel plezier. Barbecueën is echt een mannending. Maar een stukje vlees op de barbecue leggen is geen hoogstaande kookkunst. Geef daarom een barbecue kookboek cadeau zodat de volgende barbecue een bijzondere twist krijgt met nieuwe smaken en creatieve gerechten. 

Bierpakketten

Bijna alle mannen houden van bier. Bier is al eeuwen oud de favoriete drank van de man. Tegenwoordig komen er steeds meer bierbrouwers bij die een uniek biertje willen brouwen. Neem bijvoorbeeld Uiltje bier. Deze brouwerij van Nederlandse bodem maakt unieke bieren met een gaaf stripdesign. Stoere namen als ‘dikke lul 3 bier’ en ‘gewoon pils pik’ maakt Uiltje al uniek in zijn soort. Een bierpakket van dit gave merk is daarom het perfecte cadeau om te geven. 

Een vaarbewijs cadeau

Heeft niemand in jouw vriendenkring nog een vaarbewijs? Geef dan een vaarbewijs cadeau. Zo wordt de eerste stap gezet voor het aankopen van een boot. Tenslotte moet iemand de boot besturen. Op dit moment is een vaarbewijs alleen nog theorie dus een goede reden om op tijd van start te gaan en het komt altijd van pas. 

Off-road rijden

Modder, snelheid en lekker scheuren door de bagger. Off-road rijden is echt een mannencadeau. Elke man vindt het gaaf om in een grote wagen door moeilijk terrein te rijden. Het mooist van off-road rijden is dat je het nooit alleen doet dus je kan met je vrienden er een geweldige dag van maken. 

Paragliden

Houd de jarige job meer van adrenaline en deinst hij niet terug voor hoogtes? Dan is paragliden het cadeau om te geven. Minder extreem als skydiven maar toch ontzettend gaaf is paragliden. Met een ervaren tandempiloot vlieg je samen door de lucht. Een unieke en spannende ervaring voor waaghalzen. Paragliden is ook redelijk eenvoudig. Het enige wat van je verwacht wordt is dat je een stukje mee rent bij de start en bij de landing. De paraglider doet de rest. 

Reacties zijn gesloten.