website over gifts

Het leukste geschenk voor iedere gelegenheid

Ben je op zoek bent naar een bijzonder cadeau dat net wat anders is dan anders? En wat je collega’s, vrienden, kennissen of relaties kunt schenken? Dan past een mooie fles champagne daar goed bij. Champagne is een klassiek cadeau dat altijd wordt gewaardeerd door mensen. Club Champagne heeft een breed assortiment aan verschillende champagnes zodat er voor elke liefhebber een passende fles of een mooi geschenk is. Als je op zoek bent naar een kwalitatieve champagne dan heb je hier aan het goede adres. 

De flessen champagne kunnen makkelijk en snel besteld worden en voor 16:00 besteld, is de volgende dag in huis. Als u het champagne cadeau persoonlijker wilt maken kan je er voor kiezen om een persoonlijk kaartje aan toe te voegen met een felicitatie of bedankje.  Ook kan je de champagne laten bezorgen op een specifieke dag als gaat om een verjaardag of andere gelegenheid.

Een champagne cadeau is geschikt voor verschillende gelegenheden. Maar wat voor geschenk past het beste bij welke gelegenheid? Wij geven je een aantal voorbeelden zodat je makkelijker een keuze kunt maken. 

Verjaardag 

Voor een gelegenheid zoals een verjaardag, is het belangrijk om na te gaan waar de jarige van houdt. Is het iemand die meer houdt van zoet? Dan kan je het beste gaan voor een Demi sec champagne. Deze champagne is maar halfdroog ten opzichte van een brut champagne. Een brut champagne kan je het beste kiezen voor iemand die van een droge champagne houdt. Kortom, er is veel keuze en daarom is het belangrijk om te weten wat bij diegene past.

Huwelijksjubileum 

Wanneer mensen gaan trouwen of hun jubileum gaan vieren, is dit een bijzondere en 1 van de mooiste dagen in hun leven. Dit wil je vieren en hoe kan je dat beter doen dan met een fles bubbels. Geef ze dan een mooie champagne giftbox met daarin passende glazen, zodat ze rest van hun leven te kunnen proosten op dat mooie moment! 

Zaken relatie 

Heb je een mooie deal gesloten met een ander bedrijf? En wil je ze bedanken voor hun vertrouwen in jouw bedrijf of bedanken voor de samenwerking, dan hoort een feestelijke viering daar natuurlijk bij. Jouw zakenrelatie zal dit niet alleen hebben gedaan, maar samen met zijn collega’s. Zorg er dan voor dat al deze mensen ook kunnen genieten van het succes en bestel een grote champagne fles. 

Reacties zijn gesloten.